parallax background

DES fest

Kapetan Džon Piplfoks
October 19, 2018
Mjuzikl
July 14, 2020
 

Poštovana publiko, dragi članovi i svi koji nas rado pratite, dobro došli na naš sajt. Na ovaj način želimo da sačuvamo od zaborava neka lijepa dostignuća, putovanja i projekte, kao i da razmijenimo ideje sa vama kako bismo mogli da odgovorimo savremenim izazovima, mogućnostima i potrebama za dramskim sadržajima.
Zahvaljujući konkursu Ministarstva kulture Crne Gore i Crnogorskom narodnom pozorištu kao partneru naš novi projekat pod nazivom Online DES fest dobio je neophodnu podršku, te stoga planiramo realizaciju iz dva dijela: izrada veb-sajta i organizaciju i produkciju online festivala (Online DES fest), za djecu i mlade koji se bave glumom.
Festival u čijem je središtu naziv, Dramski Edukativni Studio, zamišljen je kao prilika da se na jednom mjestu okupe djeca i mladi koji se bave glumom, razmijene iskustva, dobiju nova znanja na temu transformacija glumca u lik i predstave svoj rad u formi kratkog videa. Predavanja vode glumice Kristina Obradović i Vesna Vujošević Labović. Festival počinje 1.avgusta. O svim novostima će vas informisati naša PR služba na čelu sa Nikoletom Dabanović.