parallax background

Prijava za Online DES fest

IPA projekat
July 14, 2020
Prezentacija radova Online DES festa
August 13, 2020
 

NVU Dramski edukativni studio „Scena“ organizuje internet festival za djecu, Online DES fest od 01. do 05. avgusta u okviru kojeg će dramski pedagozi držati predavanja na temu Transformacija glumca u lik.
Festival je namijenjen djeci starijoj od 10 godina, koja se najmanje 3 godine bave glumom. U okviru predavanja istaknutih i višestruko nagrađivanih crnogorskih glumica mr Vesne Vujošević Labović i Kristine Obradović, učesnici festivala će imati prilike da nadograde svoje znanje i glumačke vještine, kako u teoretskom tako i u praktičnom smislu.
Svoje dragocjeno iskustvo predavači će prenijeti putem grupnih i individualnih online predavanja, a krajnje rezultate rada učesnici će prezentovati takođe online putem sajta dramskog studija koji je i nastao kao prvi dio projekta.
Ovaj Festival crnogorske glumice i dramskog pedagoga Vesne Vujošević Labović i istoričarke umjetnosti Nikolete Dabanović sufinansiran je od strane Ministarstva kulture, u sklopu programa podrške u cilju prevazilaženja negativnih socio-ekonomskih posljedica u sektoru kulture usljed epidemije koronavirusa. Partner projekta je Crnogorsko narodno pozorište.

Za učešće na Festivalu potrebno je poslati sljedeće podatke:

* Ime i prezime

* Datum i godina rođenja

* Broj godina glumačkog iskustva

* Naziv škole glume (studija)

* Kratka biografija (nekoliko rečenica o sebi)

* Kontakt (email/telefon):

Prijave slati na email adresu: [email protected] do 30. jula.